Besökare totalt: Den här månaden: Den här veckan: Idag:

tisdag 19 maj 2009

Lite allt möjligt

När jag vaknade smög jag in i vardagsrummet, la mig i soffan och väntade på att Björn skulle vakna. Han vaknade vid 8.30 och då blev det blöjbyte, frukost för honom. Sen gick vi in i vardagsrummet så han fick leka. Vid elva var han trött igen så jag la honom. Men stackarn fick bara sova 5 min. För då ringde telefonen, väckte honom.
Då fick han komma upp igen. Han blev ledsen när telefonen ringde så han var gosig en stund. Men det gick över rätt så snabbt, då ville han busa.

Sen blev det lunch för oss och vid halv tre kom Lasse hem. Då åkte vi iväg, började köra ut Börsen. När Lasse sprang portar så fick Björnäta macka och dricka juice.
Efter det blev han trött men det gick inte så bra att sova i bilen. Eftersom det bli en massa start och stopp hela tiden.

När reklamen var färdig så stannade vi vid Jocke, pratade med honom och morfar litegrann. Sen kom Emma, hämtade upp Björn där.
Vi blev kvar en stund till och pratade med Jocke.

Sen åkte vi upp till Eva & Roland och Lasse hjälpte dom att få fast klippbordet på traktorn.

Nu har vi precis kommit hem, börjat med maten. Så det blir riktigt sen mat ikväll. Kvällen för övrigt så kommer vi att kolla på det vanliga på tv, sedan slänga sig i sängen.

Får se om vi hinner packa lite. Vi ska iväg till Nora. Vi åker imorgon, kommer hem på lördag. Det är tradition för oss att åka ner den här helgen. Och så ska man grilla helkyckling, sitta och veva.

Vi kanske får främmande när vi är där. Hoppas på det iaf.

Glömde ju att säga att "chefen" snodde våra reklamkartonger "för dom såg trasiga ut". Jävla pucko! Vad fan ska vi lägga reklamen i när man har bladat den. Det är ju inte precis som att dom ger oss kartonger. Men vi fick tillbaka dom iaf. Men han körde inte upp dom hit utan han la dom vid Jocke.

Nej, nu ska jag ta och fortsätta med allt annat så vi hinner se Betty.

Trevlig Kväll

Så här söt är man när man kör reklam. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar