Besökare totalt: Den här månaden: Den här veckan: Idag:

onsdag 20 maj 2009

Orolig...

Idag pratade vi med Smådjurskliniken om Luddes nos. Men dom sa att vi inte visste vad det kunde vara. Så vi fick numret till en hudspecialist i Falun på djursjukhuset. Hon sa att vissa hundar kunde få så med nosen. Och att vi skulle försöka med Repair, om det inte hjälpte fick vi återkomma.
Skönt att jag slapp åka till Falun. Jag hoppas att Ludde blir bättre så att det inte är något allvarligt.

Efter att Björn hade fått frukost, vaknat till så åke vi ner till apoteket. Sen åkte vi upp till Eva & Roland, hämtade kylbag, vattendunk och nycklarna till stugan.

När vi kom hem så fick Björn sova en stund, jag åt lunch. Björn fick lunch när han vaknade och sen gjorde vi oss klara, Lasse skjutsade ner mig till läkarstationen.
Vid fyra hämtade dom upp mig. Sen åkte vi till Emma och lämnade Björn hos pappa. Han skulle ut och gå med Björn medans dom väntade på Emma.

Väl hemma igen så började vi packa, jag var in i duschen. Sen packade vi in allt i bilen, åkte och tankade, sedan vidare mot stugan.
Vi gjorde ett stopp i Lindesberg, köpte lite bröd, kyckling. =)

När vi närmade oss stugan fick vi se en räv och en älg. Väl framme var det bara att börja med mat, plocka iordning allting.
Sen kollade vi på Grey´s Anatomy och efter det så klippte Lasse gräset litegrann.
Pga att Ludde fick 4 fästingar på kort tid.

Sen tog vi en vända runt Järnboås.
Och nu är vi tillbaka i stugan. Nu blir det att bädda iordning sängarna och sova.

Jocke, Emma och Björn kanske kommer imorgon. Hoppas dom gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar