Besökare totalt: Den här månaden: Den här veckan: Idag:

lördag 2 maj 2009

YES MAN


Lasse såg en igelkott när han var ut och rastade Ludde i morse. =)

Vid lunch körde vi reklam, efter vi var klara med den åkte vi hem och skiftade kläder, bil. Sen åkte vi ner till Emma, Björn och tog en promenad upp i Karlberg, runt Lapphyttan. När vi kom tillbaka från promenaden lånade Emma min kamera och tog 15 bilder på sin bil.
Varför vet jag inte det är ju en Volvo.

Sen var vi förbi vid ICA och handlade lite snabbt. När vi kom hem gjorde vi mat och käkade.
Nyss så har vi pratat lite med Emma och bestämt att vi ska se YES MAN. Hon ska höra av sig när hon har ätit klart så ska vi åka ner till dom.
Återkommer senare.

01.43
Kom nyss hem från Emma och Björn. Filmen var bra iaf, fast först hackade den hela tiden så vi försökte att hitta på vad man kunde göra för att lösa det. Men till slu så frågade Emma om vi inte skulle göra ett försök till med filmen, för vi hade gett upp då. Lasse satte i den och då funkade den. Men då var det en viss person som hade blivit för trött att se på film så han satt och sov i soffan och var lika trevlig som vanligt. =) Och det var inte Björnen.
När vi hade kommit ner till dom så tog vi Emmas bil till ICA. Utanför där så hände en stor sak för Björn. =) Men det vill säkert Emma berätta om så jag säger inget mer.

Efter att vi hade hämtat filmen så åkte vi över till Avesta en sväng å precis när man kommer in i Avesta såg vi två älgar innanför viltstängslet.
När vi åkte tillbaka mot Norberg igen så åkte vi förbi Knallas så vi kom ut på Hedemoravägen. Efter den vägen fick vi också se en älg fast den stod rätt så långt bort, så det var bara tur att vi såg den.

Nej nu räcker det för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar