Besökare totalt: Den här månaden: Den här veckan: Idag:

fredag 27 februari 2009

Fredag

Idag så var Emma och jag ner till BVC för att kolla upp Björns öron. Han är irriterad i höger örat. Hon på BVC skickade över oss till läkaren för hon sa att hon såg något. Men läkaren tyckte inte att det var något och at vi skulle avvakta ett tag till. Sen åkte Emma och Björn hem till sig och åt lunch och jag åkte hem och väntade på Lasse.

När Lasse kom hem så åkte vi upp till Pappa och hjälpte honom med gardinerna som vi skulle ha fixat för ett bra tag sen. Men det blev gjort idag iaf. Bättre sent än aldrig. Dixie fick även sina klor klippta det var ju också ett tag sen.

När vi kom igen så bar Lasse in reklamen coh började blada den, efter en stund kom Emma och Björn upp. Emma hjälpte Lasse meed bladningen och jag passade Björn. När dom var klara började vi maten och medans jag höll på med den så åkte Emma, Björn hem och Lasse åkte ner och handlade lite grejer som vi behövde. Sen åt vi och när vi var klara åkte vi ner till Emma och Björn för vi skulle kolla på film. När vi kom dit satt Björn och åt själv det är så gulligt och han är så duktig. Första filmen vi kollade på måste ha varit riktigt dålig med tanke på att alla tre somnade. Eller så var det Björns vaggvisor som var sövande. =)
Andra filmen var rätt så bra tyckte jag iaf men Lasse han sov fortfarande och Emma hon satt och pratade med folk på msn.
Tredje filmen var bäst den hände det mest i. Men Lasse sov och Emma hon kollade emellanåt men hon pratade med folk på msn. Och så fort det hände nåt som lät spännande på ljudet så sa hon -Vad hände? eller -Vad gjorde dom?

När vi åkte hem tog vi en liten extra sväng och temperaturen var som lägst 14 minus.
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar