Besökare totalt: Den här månaden: Den här veckan: Idag:

söndag 1 mars 2009

Slödag

Idag har också varit en slödag. Filmen vi skulle se igår somnade jag ifrån så vi kollade på en idag efter frukosten istället. Det är väl så när man börjar bli gammal. Men filmen var bra iaf.

Runt 13-tiden pratade vi lite med Emma och bestämde att vi skulle åka skoter när hon mådde lite bättre. För hon mådde lite illa. Och vi sa att frisk luft botade illamående. Men iaf vid 15-tiden kom iväg med skotrarna Lasse skjutsade Emma på Pappas skoter och jag körde våran skoter. Björnen var hos Eva och Roland en sväng.

Vi körde mot Fagerstahållet eftersom vi inte har åkt så mycket åt det hållet. Det är verkligen terrängkörning där, upp & ner, lutning åt alla möjliga håll och stenar, kvistar. Ja allt möjligt. Det kändes verkligen i armarna på kvällen.
När vi var ute med skotrarna hittade Emma en lös skruv på skotern så dom försökte hitta på var den skulle sitta. Men dom såg inget då. Men det skramlade när dom åkte sa dom så det kunde ha något att göra med skruven.

Iaf så bestämde vi oss att titta på film på kvällen så när vi hade hämtat Björn skjutsade vi hem Emma och sen hem och åt mat. Efter maten kom pappa och kollade över sin skoter och då så hittade dom på vart skruven skulle sitta. Skruven höll fast främre delen av boogien.
Sen hämtade vi Emma igen för vi kollade på film hos oss. För Björn skulle få sova hos oss en natt till. Jag tjatade rätt så mycket på Emma tidigare i helgen. Filmen för kvällen blev Vantage Point. Men det var ingen av oss som såg hela. Jag tror att det blev för mycket frisk luft när vi åkte skoter.
Efter filmen gick Lasse kvällspromenad med Ludde sen skjutsade han hem Emma.
Och nu ska vi gå och lägga oss.

1 kommentar:

  1. Ha ha och Lasse bara VÄGRADE att vi skulle byta film för han SKULLE se den där skitkassa. xD Och likförbannat somnade han å! xD Och jävlar vad du snarkade, Hanna! *asg*

    SvaraRadera